The Welkin Suite Forum

Build can't find custom type reference in component



Build can't find custom type reference in component

  • Please log in to reply

#1

Frank

    Posted 12 Apr 2016

    Hello,


    I have the following situation:

    A component uses a custom type in one of its attributes. The code is: <apex:attribute name="attachments" type="ObjectWrapper[]" required="true" />. Objectwrapper is a class with the custom type description.

    A VF page uses this component to show some tabs depending on the content of this Objectwrapper (actually not really important in this case).


    Problem is that Welkin Suite can't build the solution when the component and/or vf page has been changed. I get the error 'Type is not visible:Objectwrapper', which means that WS can't find the custom type class.


    In Eclipse it builds fine and also on Force.com.


    Is this a situation WS just can't handle? Or is there a way how I can fix this?


    Regards


    Frank






    1 replies to this topic

    #2

    kate.dulko

      Posted 12 Apr 2016

      Hi Frank,


      Thank you for this bug report.


      I kindly ask you to send us you Log file right after the failed Build.

      You can do this inside TWS using the next way: Main Menu -> Help -> Report a Bug. Please, make sure that the 'Attach Log File' checkbox is marked.


      We will appreciate your help in our investigation process related to your issue.


      Thank you,

      Kate


      Kate Dulko
      Customer Relations

      The Welkin Suite

      twitter: @KateDulko
      skype id: d_katerina
      e-mail: kate.dulko@welkinsuite.com

       

        





      Boost Your Productivity. Get Started Today

      Try Free Trial