The Welkin Suite Forum

Cannot connect IDE to an org with custom domain (and maybe other special settings)



Cannot connect IDE to an org with custom domain (and maybe other special settings)

  • Please log in to reply

#1
windows version welkinsuite

hancin.jakub

    Posted 12 Jan 2022 and edited 07 Feb 2022

    I cannot download a project that uses a custom domain.
    The problem is probably related to some custom object metadata as that is the moment when the whole process crashes and diplays the error.
    I did try creating the ticket from within TWS but that was unsuccessful as well.
    I tried creating the project in a shorter path directory but that did not solve the problem.
    I tried whitelisting the IP in the org but that did not solve it either.
    See the screenshots for the errors please.


    Attached Files


    3 replies to this topic

    #2

    hancin.jakub

      Posted 18 Jan 2022

      Please, could you help me, I am really blocked by this.



      #3

      hancin.jakub

        Posted 27 Jan 2022 and edited 27 Jan 2022

        I have been using TWS for nearly 4 years and so far I have been very satisfied with this software.
        However, now it starts to feel like the team of TWS does not care about their customers.



        #4

        laszlo.foldi

          Posted 07 Feb 2022

          Yeah it seems like they are not supporting this product anymore. The forums are overrun by spam bots, the support email is non responsive. It think they are done.






          Boost Your Productivity. Get Started Today

          Try Free Trial