The Welkin Suite Forum

Can't deploy objects to production



Can't deploy objects to production

  • Please log in to reply

#1
windows version welkinsuite

laszlo.foldi

    Posted 07 Aug 2018 and edited 12 Sep 2018

    I'm having a weird error with the latest version of the IDE.
    When I'm trying to use the 'Add field' on the object view, and trying to 'Save & Deploy' I'm getting the following error:

    'Error 1 INVALID_OPERATION: testLevel of NoTestRun cannot be used in production organizations 1 1 '

    This was never an issue, I've been deploying objects from sandbox to prod for ever. And this is very frustrating. I'm using TWS because it used to be faster than a regular changeset, but with this bug, I have to use the sandard change set of Salesforce. I really makes deploying a nightmare.




    7 replies to this topic

    #2

    kate.dulko

      Posted 08 Aug 2018

      Hi Laszlo,


      Thank you for contacting us on this.


      This is the known issue to us, and we are going to work on this during one of the nearest sprints.

      The issue applies to a regular deploy using the 'Deploy' functionality inside a project related to a production organization.


      Currently, as a workaround, you can use the 'Deploy to Organization' functionality - it is available for you in the menu Deploy. In this case, you can make a deployment to the same org - please select the 'Use organization from the project' option at the first stage of this deployment process and proceed with all further steps as usual.

      Also, you haven't been faced with this issue before, when you deployed from sandbox to your prod, since during the deployment to your prod using the 'Deploy to Organization' the IDE runs tests as this is required.


      Hope this would help and soon we will solve the issue when a regular deployment from a project to a related production organization fails.


      Best Regards,

      Kate


      Kate Dulko
      Customer Relations

      The Welkin Suite

      twitter: @KateDulko
      skype id: d_katerina
      e-mail: kate.dulko@welkinsuite.com

       

        


      #3

      avi

        Posted 04 Sep 2018 and edited 04 Sep 2018

        Is there any progress on this?  I am currently evaluating the product and bumped into this right away... I don't necessarily want to use the deploy to organization as that looks like it will deploy the entire project, not just a single object



        #4

        laszlo.foldi

          Posted 05 Sep 2018 and edited 05 Sep 2018

          I've reproduced the issue. And used the 'Report a bug" feature of TWS. 


          Thank you.



          #5

          laszlo.foldi

            Posted 05 Sep 2018

            avi, on 04 Sep 2018 - 07:37 PM, said:

            Is there any progress on this?  I am currently evaluating the product and bumped into this right away... I don't necessarily want to use the deploy to organization as that looks like it will deploy the entire project, not just a single object

             Hey avi, I use TWS for a lng time now. I can confirm, that "deploy to organization" does not deploy your entire project. Only your selected items. Like a change set. But without the waiting.



            #6

            ihor.zhabolenko

              Posted 05 Sep 2018

              Hi All,


              Thank you for your question.

              Right now I cannot tell you when exactly this will be done, however, we will work on this during the nearest months.

              I will keep you updated on the process of the implementation of this feature.


              If you would have any other suggestions, please let us know - we'll be happy to assist.

              Regards,

              Ihor


              TWS Team


              #7

              bcruz

                Posted 12 Sep 2018

                Using the Deploy to Organization option is fine if you are deploying items that require the running of Apex Tests.  I have a scenario where I am only deploying email templates.  In a normal Changeset the "default" option would deploy without running apex tests.  I didn't see that opton to use the Default so now I have to run Apex tests for items that normally wouldn't need them using a standard changeset.



                #8

                ihor.zhabolenko

                  Posted 12 Sep 2018

                  Hi Robert,

                  Thank you for letting us know about your use case - this information is helpful for us. This feature is still in our roadmap for the nearest future and we are going to implement it in a month or two if nothing won't change.

                  Regards,

                  Ihor


                  TWS Team





                  Boost Your Productivity. Get Started Today

                  Try Free Trial