The Welkin Suite Forum

Error identification line and markings seem off by one line



Error identification line and markings seem off by one line

  • Please log in to reply

#1
windows version welkinsuite

joseph@crmdna.com

    Posted 06 Sep 2017

    I am runing into an issue where the lines of code identified and the markings seem to be off by one line.


    Check out the following attached picture. Notice the error in the discription and notice that the line identified and the line highlighted are one below where the error is actually ocurring.

    Is there a calibration setting or something else that I can adjust to fix this?


    Attached Files


    2 replies to this topic

    #2

    kate.dulko

      Posted 08 Sep 2017

      Hi Joseph,


      Thank you for contacting us with this.

      This is not related to any settings and this is the mistake on the IDE's side. We have included solving this mistake to the current sprint, and you will get a correct displaying of a line where an error occurs already in the next version of The Welkin Suite Bloom.


      I will keep you updated when this version will be available for you.


      Regards,

      Kate



      Kate Dulko
      Customer Relations

      The Welkin Suite

      twitter: @KateDulko
      skype id: d_katerina
      e-mail: kate.dulko@welkinsuite.com

       

        


      #3

      joseph@crmdna.com

        Posted 08 Sep 2017

        Thank you for working on the fix to this in the current sprint.






        Boost Your Productivity. Get Started Today

        Try Free Trial