The Welkin Suite Forum

New Quick Actions Are Not Pulled In After Project Creation



New Quick Actions Are Not Pulled In After Project Creation

  • Please log in to reply

#1
windows version welkinsuite

smercer

    Posted 30 Jul 2020 and edited 31 Jul 2020

    Hello,

    I have been using Welking Suite to help with some of the repetitive and tedious tasks of building out Quick Action defaults.  The Quick Actions are pulled in upon project creation just fine and they also commit updates correctly after you update the XML in TWS.  However, when I create new Quick Actions in Salesforce and try to update my TWS project, new Quick Actions are not pulled in.  I have tried the following fetch methods:

    • Pull From Salesforce
    • Force Pull From Salesforce
    • Full Pull From Salesforce

    Re-creating the project from scratch does pull in the Quick Actions, but it doesn't really make sense to create a new project every time you add a Quick Action.

    I am using TWS Bloom R37 version 1.33.4.4.


    Please let me know if there is anything to check on my end to get this to work correctly.

    Thanks!

    Scott




    1 replies to this topic

    #2

    ihor.zhabolenko

      Posted 31 Jul 2020

      Hello Scott!


      Thank you for your post!


      I kindly ask you to reproduce this one more time and please send us a bug report with attached log files directly from the IDE - you can find this functionality in the menu Help -> Report a Bug, please specify your email and enable the 'Attach Log File' checkbox.


      This way we would receive your TWS log files which could help us to find a reason for this unexpected behavior.


      Looking forward to your response!


      Regards,

      Ihor




      TWS Team





      Boost Your Productivity. Get Started Today

      Try Free Trial