The Welkin Suite Forum

Not all sObjects (custom) are being pulled into Welkin Suite



Not all sObjects (custom) are being pulled into Welkin Suite

  • Please log in to reply

#1
mac version welkinsuite

treinman

    Posted 03 May 2018 and edited 03 May 2018

    Hi,

    I've got some custom objects that I need to update FLS for in a UAT environment. These objects aren't in TWS (Blaze - mac version) after I pull the metadata from Salesforce. The Object Classification for these objects includes 'Allow Sharing', 'Allow Bulk API Access', and 'Allow Streaming API Access'.


    What else do I need to check and what is the proposed root cause of this?


    Thanks,

    Tom



    1 replies to this topic

    #2

    kate.dulko

      Posted 03 May 2018

      Hi Tom,



      Thank you for sharing this with us.


      I kindly ask you to check if all of your custom objects are available in the Schema Explorer panel (you can open it from the menu View). Here we show all the objects that are available on your organization even if they are absent in your TWS project.

      Also, can you please check if you have the enable 'Subscribe' command in the Project Metadata Components wizard. If it is not active, please enable it and pull from Salesforce one more time.


      If this won't help, we would appreciate if you could send us bug report directly from the IDE - you can find this functionality in the menu Help -> Report a Bug, please put your email and enable the 'Attach Log File' checkbox. This way we will receive you TWS log files that could help us to find a reason why not all objects are available for you in your TWS project.


      Looking forward to your response.


      Thank you,

      Kate


      Kate Dulko
      Customer Relations

      The Welkin Suite

      twitter: @KateDulko
      skype id: d_katerina
      e-mail: kate.dulko@welkinsuite.com

       

        





      Boost Your Productivity. Get Started Today

      Try Free Trial