The Welkin Suite Forum

Solution Loading issue



Solution Loading issue

  • Please log in to reply

#1
mac version welkinsuite

Dave Meixner

    Posted 01 Nov 2019 and edited 04 Nov 2019

    I've started having several errors when loading and trying to deploy a large multi-component Aura Lightning project on the Mac version Blaze R27 of the Suite.  After loading the project the Suite throws the problematic errors and then becomes mostly unresponsive and ignores requests to close the project and quit the software.

    The issue is repeatable on my Mac Pro tower running Mojave (10.14.6) and my Mac Book Pro laptop running the latest Catalina macOS.  Same issues.  Reinstalling the Welkin Suite from a fresh download today had no effect on the issues.


    Fortunately I was able to load the same project, from the same source folder, running the Suite in a Parallels Virtual Machine running Windows 10 Pro 64-bit and keep working.

    I am attaching screen shots of the loading error (#1) and the deploying error (#2) in the hopes it will aid in the debugging.



    1 replies to this topic

    #2

    ihor.zhabolenko

      Posted 04 Nov 2019

      Hello Dave!
       
      We have never faced these issues before. I kindly ask you to reproduce this one more time and please send us a bug report with attached log files directly from the IDE - you can find this functionality in the menu Help -> Report a Bug, please specify your email and enable the 'Attach Log File' checkbox.
      This way we would receive your TWS log files which could help us to find a reason for the error.
       
      Looking forward to hearing from you!
       
      Best Regards,
      Ihor

      TWS Team





      Boost Your Productivity. Get Started Today

      Try Free Trial